Dyskusja: Metalmania 2007
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2007, 20:30   #42
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez thomascamel Podgląd Wiadomości
Widzisz i tu masz kaczka racje... Dzis nawet perfekt niektorzy daja do metalu - szczegolnie te mniej komercyjne kawalki.... Niez***322;a polewa z nich jest... ale co poradzic.....

Dla nie ktorych krawczyk to szczyt zla i SATAna.... Wiem dobrze co wciskaja ludziom w szkolach... wystrczy ze poslucham co moja mlodsza siostra mowi czego w szkole ucza....

jeszcze nie iwem czy dobrze sie rozumiemy,... ale dla mnie rammstein to nie metal.... to jest ... ch...kaczka wie co.... ale do metalowych brzmien im daleko...

Co do metalmanii... wlasnie sie dowiedzialem ze kilka osob sie wybiera..... az kusi sie z nimi wybrac.... tylko ze jak pojade na koncert to nie kupie sobie nowej grafiki.... mam czas do weekendy pomyslec....
a***380; strach pomy***347;le***263; - satanistyczne szko***322;y teraz s***261;. i ma***322;e dziewczynki tam muzyk***261; Krawczyka torturuj***261;!!! koszmar!!!

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post