Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2007, 11:46   #155
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Dla Benq ECC=8/8, czyli PIE max 280, PIF max 32
Dla Liteona ECC=8/1, czyli PIE max 280, PiF max 4
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
I tyle!
I ja tego podważam.

Przyznaję, popełniłem błąd przy ECC :
Cytat:
Napisany przez melag
Lite-ON skanuje PIE 8/8
Oczywiście bzdura , winno być: PIE jest skanowane przy ECC 8.

Nieświadomie popełniasz ten sam błąd :
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Zawsze wydawało mi się, że Litek skanuje PIE 8/1

A Benio 8/8
Ten nie popełnia błędów, co nic nie robi

Cytat:
Napisany przez zene_k
Oj, chyba sam się w tym pogubiłeś
Fakt

Cytat:
Napisany przez zene_k
Na Twoim skanie z poprzedniej strony PIF ma wartość 6 i to już jest kicha, a nie dobrze wypalona płyta...
Nie napisałem że płyta jest dobrze wypalona.
Cytat:
Napisany przez melag
...więc nie jest tak źle
Cytat:
Napisany przez zene_k
..poza tym nie PIF, tylko PIE ma maksymalną wartość 13
Chodziło o to czy PIF może mieć większą wartość niż PIE, które faktycznie maksymalną wartość na tym wykresie ma 13.

Czy może, czy nie, tak naprawdę nikt na to pytanie nie potrafi na dzień dzisiejszy odpowiedzieć.
Przyjąłem że PIF nie może być większy od PIE na podstawie linku do freaksów i dyskusji na naszym forum - oczywiście mogę się mylić

Tyle w kwestii wyjaśnienia.

Pozdrawiam
melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post