Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2007, 11:46   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
Witam !

Ja akurat nie wiem o co chodzi - i wcale nie wydaje mi się to śmieszne - wręcz upokarzające dla Polski ...

Pozdrawiam
ro29
no nie, no bez przesady. to, że ktoś robi sobie jaja w jakimś serwisie, (który najprawdopodobniej może redagować kto chce - nie wnikałem) powołując się do tego na Wikipedię w której jest już poprawione (o ile kiedyś było źle), to ma być upokarzające dla Polski?

to Amerykanie po dowcipach o swoim prezydencie powinni się pod ziemię zapaść chyba, jeśli robienie takich jaj przez internautów ma upokarzać państwo i naród.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post