Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2007, 21:53   #342
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Moglbys napisac cos wiecej o tej netii? :-)
Jestem abonentem Netii od 9-10 lat. Internet ADSL od 2,5 roku, wcześniej oczywiscie modem. Nigdy nie mogłem narzekać, początkowo miałem 128kb (bez limitu) i przez miesiąc promocja 640. W rzeczywistosci 640 wyłaczyli dopiero po 6 miesiącach. W 2005 roku zmieniłem na 256.W międzyczasie Netia wprowadzila limity na 40GB w każdym okresie rozliczeniowym. W grudniu 2006zamówiłem 1Mb w promocji bez limitu.
Ogólnie OK. Dziś zmieniłem modem Thomson`a SpeedTouch 330 na modem Linksys WAG200G-EU z routerem, zalezy mi na rozdziale internetu na 2 kompy stacjonarny i laptopa