Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2002, 14:11   #1
7ank
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.11.2002
7ank w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Z igły widły Nagrywara Lg x 40

statnio nabyłem nagrywarę lg x 40 i zaczeły sie problemy tzn za cholere nie chce nagrywac z predkością x 40 kombinowałem chyba na wszystkie mozliwe sposoby a mianowicie napedy mam podpiete na nastepujacej konfiguracji primary master (twardziel systemowy segate baracuda IV 60 gb) primary slave (lg dvd x8x40) seconary master (nagrywara lg x40) seconary slave (twardziel samsung 40 gb) procek 1,2 athlon 256 mb ramu dma właczone dla wszyskich urządzeń zainstalowany servicepack do plyty głównej bo jest na chipach VIA zainstalowany sp1 dla xp pro bo pod takim systemem probowalem najnowszy steronik aspi.
Nagrywara zachowuje sie nastepująco na cdspeed pokazuje predkosc poczatkowa x 20,91 rozpedza sie do x 32 a w ok 30 min plyty spada do x 24 i tak do konca nagrywalem m.in na platiniumie i na kilku jeszcze innych gdzie jest kompatybilnosc plyty z predkoscia nagrywary i lipa zainstalowalem nawen na drugim twardzielu win 98 i jest to samo i spod niego robilem testy i jest to samo.
Moze robie z igły widły ale chyba cos jest nie tak bo na cdrinfo wyraznie widac ze rozpedza sie do x 40.

z góry thx za pomoc 7ank

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online