Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2007, 22:00   #651
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok Podgląd Wiadomości
co polecicie do 800 -850zl ?
a do czego?
czy chcesz manual czy nie
czy ma byc malutki, czy raczej na duzym zoomie zalezy, a moze na szerokim kacie?
a jak nie wiesz, to napisz co masz zamiar focic?

za 800 jest w czym wybierac i wsrod nowych aparatow i wsrod uzywek z kazdej wlasciwie polki
jedni wola malutkiego ixusa, inni wielka minolte a, a jeszcze inni... maja kilka aparatow, bo kazdy sluzy co czego innego (ja mam dwa...)

o lustrach nie wspominam z przyczyn oczywistych...

edit:
tak zeby uzmyslowic, ze tak zadane pytanie jest bez sensu, a wlasciwie kazdy tak pyta:
jakbys kupowal samochod to pojdziesz do dilera i powiesz "mam 100 000 chce bryke" czy dodasz "ma to byc samochod sportowy" albo "ma to byc kombi" albo "cos malutkiego na zakupy i po miescie" ze juz nie wspomne "mam firme i przewoze sporo towaru"?
z aparatami jest tak samo
za te same pieniadze mozesz np kupic Olympusa SW 725 i Minolte A200 z lampa... skrajnie rozne pod kazdym wzgldem, oba rewelacyjne w swoich zastosowaniach...

Ostatnio zmieniany przez nimal : 05.01.2007 o godz. 22:05
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post