Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2007, 22:28   #1
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Antena TV - co i jak /skiela heto

Witam!

Problem dosyć nietypowy. Mieszkam na wsi... wszedzie daleko... a do nadajnikow TV to juz wogole...
Problem polega na tym ze telewizor wylapuje mi tylko TVP 1,2,3 i Polszmit. Ten ostatni przy wietrze nie da sie nawet ogladac.. przy bezwietrznej pogodzie program iscie zimowy - sniezy...

Stad moje pytanie.... Chcialbym miec TVN i jakby wyszlo to moze TV4... zawsze to wiecej niz nic.... W sumie ja tam tego nie chce, ale rodzice sie uparli...

no i tu pytanie co zrobic zeby miec te programy.. w sumie jak najmniejszym kosztem .. powiedzmy 100-200pln... nie chce rowniez zadnych abonamentow... bo to nie dla nas... 4/5 dnia nikogo nie ma w domu

i teraz.. czy orietujecie sie czy istnieja wzmacniacze mocniejsze od tych sprzedawanych z antena siatkowa... w sumie bralem najwiekszy no ale i tak lipa...

po 2 prawdopodobnie bede potrzebowal drugiej anteny, wiec czy da sie zrobic by nie przelaczac sie miedzy antenami (suma sygnalow)

Jakby co lokalizacja: okolice suchowoli (pol drogi bialystok - augustow), telewizornia: SANYO (.92 rocznik)
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online