Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2007, 13:45   #1338
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez georing Podgląd Wiadomości
witam!
kupiłem sobie wczoraj Pioneera 111D i przerobiłem go na 111L , i jest dziwnie ponieważ moje TDKx16 chce on palić max12, a odczyt max8 ( w teście prędkości na końcu odczytu uzyskuje prędkość tylko 13x, a w liteonie ta sama płytka idzie normalnie). Po drugie to czemu 111L 8.29 INT robi beznadziejne testy jakości zapisu, a ta sama płytka sprawdzana na Liteonie wypada normalnie? chodzi o to że pioneery w CD-DVD Speed nie roba wiarygodnych testów?. Dodam jeszcze ze test jakości zapisu (ciągle tej samej płytki ) na pioneerze tylko na oryginalnym biosie dla modelu 111D wypadł normalnie, a nawet b. dobrze. So wtf?
tylko czemu tak wolno?
Umiejętność czytania to potęga

Natomiast umiejętność czytania ze zrozumieniem to dopiero potęga

Dlatego tak często odsyła się niezbyt skorym do czytania całych wątków na temat nagrywarek

Wszystkie nurtujące odpowiedzi są w tym temacie

Jest na przykład to, że Pionek nie nadaje się do robienia testów jakości

Daje jakieś wyniki z kosmosu i tyle

Wielokrotnie zresztą zostało to już udowodnione

Natomiast co do prędkości zapisu już przecież odpowiedziałem w temacie o co kupieniu w kwartale 2006

Jeżeli o TDK idzie to nie pamiętam z jaką prędkością aktualne biosy dają możliwość wypalania

Jak tylko znajdę TDK to może coś zapodam

Nie nagram zresztą w chwili obecnej x16 bo mój Pionek siedzi na EXT USB

A posiadając MOBO na nForce2 nie uzyskam na USB prędkośći x16

No i to tyle