Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2007, 21:18   #380
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol Podgląd Wiadomości
To jak to jest.... Mozna juz na terenie calego kraju korzystac z Dialogu i Netii? U mnie tez niczego innego nie ma a z checia bym zerwal umowe...
Chyba jeszcze nie, bo o ile wiem to tepsa dopiero od połowy lutego praktycznie rozdzieli telefony od neostrady. Podobno kwestie techniczne.
Nie gryzłem jeszcze tego tematu, na razie nie mam na to czasu, więc o sprawie wiem pobieżnie.
Najlepiej zasięgnąć informacji w netii czy dialogu.