Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2007, 09:33   #47
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Ta rozmowa, coraz bardziej przypomina dyskusje"
O wyzszosci Swiat Wielkiej Nocy nad Swietami Bozego Narodzenia" ze zacytuje poete
Podam tylko przyklady (z glowy, bo nie chce mi sie szukac, a pewnie znalazlbym wiecej i lepsze):
-Mac jest jedyna naprawde wieloplatformowa maszyna, PC jednak mimo emulatorow nie. Chodzi o natywne stawianie systemu.
-w momencie pojawienia sie "Wielkich kotow" MS rozpoczol goraczkowe przygotowania i wypuscil XP, zmiana nazwy XP nastapila na skutek oznakowania systemu dziesiatego jako X-to cos znaczy.
-chyba nie sadzicie ze Intel wszedl w nierozwijalna i kofliktowa platforme ze swoimi 2rdzeniowymi 64 bitowymi procesorami? Bo historie o 64 bitowym windowsie, stabilnym i dostepnym, to chwilowo mozemy miedzy bajki wlozyc.
-przejscie na Intela bylo spowodowane w Applu brakiem procesorow, po prostu Motorolla nie nadazala za popytem!
-Jobbs zrezygnowal z dyskietek PC nie umie ciagle sa potrzebne.
-BIOS PCeta to jego kula u nogi. Wyobrazcie sobie np. nagrywarke ktora przed startem musi sobie wgrac system operacyjny tlumaczacy polecenia z komputera
I tak mozna bez konca, ale przeciez nie o to chodzi:
-a co do fontow, sa z nimi problemy, ale jak sie wie i umie to jakims cudem znikaja
I tym oto optymistycznym akcentem.........
Zreszta sami poczytajcie, te obrzydliwa reklame SADu
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 09.01.2007 o godz. 09:37
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post