Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2007, 16:57   #427
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie no to jakaś paranoja , teraz okazuje sie ze mogą mi podłączyć net24
ponieważ z momentem złożenia rezygnacji z neo zamówiłem też zmianę abonamentu na socjalny ten najniższy
to tpsa wysłała do mnie swojego wampira przyszła kobieta i zaczeła mnie nakręcać na zmiane abonamentu ,
prefiksu [bo mam tele2] na szczęście tylko napomknęła o neo , strasznie wkurzające babsko - ja do niej jedno a ona do mnie jak katarynka nie umiałem sie opędzić od niej ,
kobieta doszła do takiej desperacji że zaproponowała mi podpisanie umowy i czas
do namysłu - jak sie rozmyślę to mam zadzwonić w ciągu tygodnia i wycofać sie z tej umowy normalnie HARDCORE
ide na obiad bo mnóstwo sił straciłem na rozmowę z tą panią ...
ale już ze strony urzędowe mam wszystko załatwione
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post