Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2007, 13:26   #1358
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Darek_K Podgląd Wiadomości
No i muszę powiedzieć że trochę tym całym DiscT@2 jestem rozczarowany. Bo niby poco mi to to jeżeli mogę taki wzorek wypalić tylko na nie zapisanej płycie. Za nic nie chce mi wypalić go na już wypalonym krążku. Oczywiście jest jeszcze sporo wolnego miejsca.
Jest to bardzo logiczne. Jeśli chciałbyś dograć rysunek na płytę, na której są już dane i rysunek nałoży się na nie (ciężko jest idealnie wycelować w wolne miejsce), to oznacza to ich utratę. Gdy nie masz już na dysku tych danych - co jest bardzo prawdopodobne, to straciłeś je bezpowrotnie. Jeśli natomiast wypalasz najpierw rysunek, a później dane ***8211; i nagranie zakończy się niepowodzeniem (z powodu rysunku) to zwyczajnie nagrywasz wszystko na inną płytę.

pozdrawiam