Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2002, 17:40   #12
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Jahho napisa***322;(a)
Podoba mi się, że można kilka progsów naraz mieć ... ciągle nie jestem zdcydowany, który bardziej mi odpowiada :cool: . Może jeszcze jakieś opinie na temat programów do pakietowego nagrywania ... mam w tej chwili InCd z Nero a w Winoncd jest Directcd ... jak zainstaluję Winoncd (nie widzialem opcji zeby się direct nie instalował) to będą oba ... obawiam się, że któryś zagryzie drugiego albo oba naraz umrą ... kto wie coś na ten temat ?? ...
nie instaluj obu pakietówek, napisałem, że mogą się gryźć w niektórych konfiguracjach, lepiej wybierz jeden (ja wolę osobiście directCD, jest przyjaźniejszy niż InCD).