Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2007, 21:54   #1377
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez slawekj Podgląd Wiadomości
[...]
Postaram się wytłumaczyć dlaczego tak jest i dlaczego warto testować na Pioneerze.

[...]

To ja tu powrzucam, a Ty wytłumacz.

Zastanawiałem się kiedyś nad wynikami z pionka, ale moja wiedza jest zbyt powierzchowna na wyciąganie jakichkolwiek wniosków.

Być może słabo szukałem, ale nie trafiłem na jednoznaczny opis powstawania błędów PIF na skanie - pytam więc: czy błędy te są fizycznie na płycie, czy też raportuje je sam napęd podczas odczytu i próby korekcji?

Pytanie nasunęło mi się podczas czytania kilku (w tym cdrinfowego) opisów działania cdspeeda.

Skany dla Sławka:

Jakis stary verbatim:

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-jakisverb.png

Panasonic +Rx16 (widać jak palony i czym)

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-panas-16x8img18a1hhl03p.png

Ten sam testowany na beniu:

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-panas-16x8imglithl03usb1.png

Emtec +Rx16 (też widać)

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-emtec-16x4img18a1hhl03p.png

I znowu test na beniu:

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-emtec-16x4img18a1hhl03b1.png
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post