Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2007, 09:31   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cinek_pfds Podgląd Wiadomości
W końcu, po długiej walce udało mi się rozwiązać problem

Okazało się, że napęd był dość luźno przykręcony i przy niektórych płytkach po prostu wpadał w drgania, przez co nie był w stanie nic odczytać.
Po solidnym dokręceniu czterema śrubami, zaczął czytać wszystko jak leci

Dzięki i pozdrawiam
no proszę cały czas się człowiek czegoś nowego dowiaduje i pozorne czary mogą być spowodowane takim, pozornie nieistotnym zaniedbaniem.

już wiem dla czego intuicyjnie wszystko dokręcam mocno, uważając aby nie przesadzić i nie zerwać gwintu - co też mi się zdarza...
ed hunter jest offline