Dyskusja: Ludzie maja tupet
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2002, 21:55   #6
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
brzuszki napisa***322;(a)

Do Zipa - kurde-ja też do Ciebie pisałem po jakis serial.Az mi głupio,zwłaszcza,że kiedyś-chyba Ty-przesłałes mi Power Defragmentation i było bomba,ale gdzieś mi się to zapodziało i po ściągnięciu z Netu nowej wersji niw chodzi,bo brak Jakiejś Microsoft Management Console - i wymiękłem...No i teraz już nie mogę napisać.Ale pozdrawiam obu wymienionych i złowrogo zapowiadam - będę dalej mailował!!!
Brzuszek
PS.
Hej ZIP - w niektórych mailach muszę Cie pominąć,bo z profilu wynika,że masz 15 lat ?
Wiedziałem, że mi odpowiesz . Nie chodziło mi jednak tutaj o Ciebie - miałem na myśli takie maile, co przytoczył Majonez - to jest już szczyt, najlepiej jeszcze zainteresowanemu wysłać oryginał pocztą. :o

Jak zauważyłeś, w ogóle nie dostałeś kilku odpowiedzi ode mnie, gdyż po prostu nie mam cracków , których poszukujesz. Zaznaczam jednak, że wszystkie maile czytam, w miarę możliwości staram się wspomagać wszystkich potrzebujących, no ale jak nie znam odpowiedzi, to siedzę cicho.

PS. Nie pomijaj mnie w swych mailach