Dyskusja: Fotozagadki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2007, 21:07   #1609
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Muszę przyznać, że 'na hama'..
no tak, szkoda ze takie numery przejda tylko z glonojadami itp gatunkami

ja, od kiedy Tesciu zaopatrzyl sie w akwarium, maltretuje jego ryby ilekroc mam okazje

w wolnej chwili strzele jakis howto, ale na razie jestem tak sobie zadowolony z rezultatow - chcialem dopracowac technike

w kazdym razie uzywam zew lampy blyskowej bez synchronizacji
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post