Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.01.2007, 10:02   #1530
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez MQs Podgląd Wiadomości
Dla mnie też smutne.. Niech chłopcy z IPNu spoważnieją nieco i przestana dorabiać do pensji tandetnymi artykułami, które niszczą innych ludzi. Sami piszą, że prawdopodobnie nikogo nie skrzywdził a walą w oczy tytułem "współpracował". Kuroń rozmawiał ze służbami - współpracował. JPII też rozmawiał - i co z tego?! (no, ale JPII akurat bezpieczny, bo zbyt oczywista nieścisłość i za duży autorytet żeby próbować deptać). Mój kolega z podstawówki też współpracował, bo wierszyk na 1 maja powiedział w budynku komitetu, a zaraz później innemu koledze zginął ojciec. Zrobić komuś krzywdę dla pieniądzy jakież to ludzkie.
to chłopcy z IPN pracują w Rzeczpospolitej?

bo to Rzeczpospolita napisała

a do akt ma dostęp sporo ludzi, dziennikarze na przykład

no ale co tam - wina Kaczyńskich, na pewno, jak zawsze?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post