Cytat:
Napisany przez MaciejT
Zadne subskrypcje nie sa dobre. Moze i zawieraja milion regul, jednak wiekszosc z nich jest napisana pod katem zagranicznych serwisow.
Moje 20 pozycji na liscie filtrow wywala 98% reklam na stronach, ktore odwiedzam. I o to chodzi.
Filtry nie moga tez byc zbyt agresywne, stad te 2% reklam, ktore "przechodza".
Za to wszystkie strony dzialaja poprawnie, a nie tak jak z subskrybowanymi listami, gdzie zdazalo sie wycinanie jakichs apletow/okienek, ktorych akurat chcialbym na stronie uzyc
EDIT: Wlasnie zauwazylem, ze na 2 komputerach mam rozne filtry. Ponizej zamieszczam te "bardziej wlasciwe", bardziej skuteczne, i mniej inwazyjne. Wywalcie tamte, wrzuccie te 
|
no to tak zrobi***322;em - wywali***322;em wszystko kompletnie i doda***322;em Twoje filtry. zobacz***281; jak b***281;dzie...
tylko po co mi wyj***261;tek PKS Bydgoszcz

^_^
edit: poklika***322;em po najgorszych rozsiewalniach reklam i nie pojawi***322;o si***281; nic wnerwiaj***261;cego - jest lepiej ni***380; mia***322;em a mia***322;em multum subskrybcji i te***380; czasami co***347; mi wyskoczy***322;o np. na interii i blokowa***322;em element oddzielnym filtrem - z lenistwa