Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2007, 09:41   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT Podgląd Wiadomości
Zadne subskrypcje nie sa dobre. Moze i zawieraja milion regul, jednak wiekszosc z nich jest napisana pod katem zagranicznych serwisow.

Moje 20 pozycji na liscie filtrow wywala 98% reklam na stronach, ktore odwiedzam. I o to chodzi.

Filtry nie moga tez byc zbyt agresywne, stad te 2% reklam, ktore "przechodza".

Za to wszystkie strony dzialaja poprawnie, a nie tak jak z subskrybowanymi listami, gdzie zdazalo sie wycinanie jakichs apletow/okienek, ktorych akurat chcialbym na stronie uzyc

EDIT: Wlasnie zauwazylem, ze na 2 komputerach mam rozne filtry. Ponizej zamieszczam te "bardziej wlasciwe", bardziej skuteczne, i mniej inwazyjne. Wywalcie tamte, wrzuccie te
no to tak zrobi***322;em - wywali***322;em wszystko kompletnie i doda***322;em Twoje filtry. zobacz***281; jak b***281;dzie...

tylko po co mi wyj***261;tek PKS Bydgoszcz ^_^

edit: poklika***322;em po najgorszych rozsiewalniach reklam i nie pojawi***322;o si***281; nic wnerwiaj***261;cego - jest lepiej ni***380; mia***322;em a mia***322;em multum subskrybcji i te***380; czasami co***347; mi wyskoczy***322;o np. na interii i blokowa***322;em element oddzielnym filtrem - z lenistwa

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 19.01.2007 o godz. 09:54
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post