Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2007, 14:43   #12
Luis
Bywalec

Data rejestracji: 27.03.2005
Luis w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przez ostanie 5 lat mialem nokie 6310i...Mam na niej przegadane około 265 godzin rozmow Pstanowilem jednak zmienic telefon na cos nowszego Wybór padł na SE K750i zreszta wszędzie i zewsząd chwalony. Oto co zauwazylem po przesiadce na erykaPierwsze moje subiektywne spostrzezenia

Bateria w SE trzyma max do 3 dni przy dosc intesywnym dzwonieniu i pisaniu sms nie wspominajc o robieniu zdjec czy sluchaniu muzyki.Gdy sie duzo nim bawie(zdjecia,muzyka,jakas gierka) telefon trzyma mi okolo 2 dni Jak dla mnie to stanowczo za krotko...Nokia trzymala mi spokojnie okolo tygodniachoc nie posiadala aparatu mp3 czy kolorowego wyswietlacza

W eryku niewygodnie pisze sie sms w porownaniu do nokii gdzie klawiatura jest swietnie rozlozona.SE ma zbite zlaczone klawisze ci troche utrudnia psianie sms.
Fakt faktem eryk posiada swietne mozliwosci multimedialne jednak chyba wracam na razie do moje strarej i poczciwej nokii...bo jest swietnym telefonem w uzytkowaniuDuzo rozmawiam wiec potrzebny mi telefon z mocna baterią.A jak sypnie mi sie nokia to się zobaczy co dalej....
Luis jest offline   Odpowiedz cytując ten post