Dyskusja: XBOX 360 vs PS3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2007, 15:55   #141
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Stawiam zgrzewkę browarów, ze FF13 będzie równie gówniane co obecne (FFX/FFX-2/FFXII). Square nie żyje i nic tego już nie zmieni. Square-ENIX, postawiło na komercję, niszczą wszystkie moje ulubione serie po kolei - już nie bawem [cenzura] Seiken Densetsu i aż strach pomyśleć kiedy się dobiorą do Chrono.
Co ty piles?
Tak pozatym to FFX robilo jeszcze Squaresoft bez enixa
Ale Legend Of Mana moze byc ciekawa
A chrono tiggera to chyba nie zrobia zreszta miala byc na pc ale storpedowali ten projekt grożąc pozwami - mogloby byc ciekawie tego sie nie dowiemy niestety ;/
Cytat:
[...] Żałosny poziom trudności (dla kogo to ma być? dla 5 latków?), kiepska, naciągana fabuła (są wyjątki), ograniczona swoboda (jak ja to rozumiem: exploracja terenu, brak sekretów itp...), słabe dialogi, nienajlepsza oprawa graficzna (wybacz, ale tekstury w FFXII są cienkie jak dupa węża - co mnie obchodzi, że PS2 ma tylko 32RAM? Nikt im nie kazał w ten sposób budować świata). [...] że niby narzekam i wykrzywiam nosem? Przypomnij sobie Chrono Cross, stare Fajnale 7/8/9, FFTactics, Xenogears, Vagran Story, Seiken Densetsu IV (Legend of Mana), Parasite Eve itd... itd...
Taaa jasne FFX dawal w tyłek i to niezle, moze FF12 jest taki troche slabszy poziomem co nie zmienia faktu ze jest rownie fajowy.

Cytat:
Ehh... jedyny jRPG, który uważam że jest zrobiony od początku do końca dobrze to Dragon Quest VIII... tyle, że to dla młodszej "widowni" (ale chociaż oldschoolowe).
Dobre to w nim na pewno były angielskie texty, ale po pewnym czasie troche sie juz nudzilo, szczegolnie koncowka gry mi sie troche nie podobała z jego mosciem bossem ;/

Cytat:
Polecam zacząć od korzeni: MG, MG Snake's Revenge, (MG2 pominę z litości - M@X, jakby mi się pomyliły tytuły popraw mnie he he), koniecznie MGS, MGS2 (kaszana jak dla mnie, pomijając epizod na tankowcu - wiadomo dlaczego he he), MGS3 (udany, ale jak już to polecam wersję Substitence).
Hmm Tomb Raider wraca do korzeni?

MGSy byly swietne(Raiden I love you ), ale boje sie ze nagonka sony na pana Hideo moze wywrzec spora presje przy MGS4 zwlaszcza ze to ma byc sprawdzona "kura znosząca złote jaja" wiec oby wszystko tej grze wyszlo na dobre