Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2007, 12:01   #183
rork
Guru

Data rejestracji: 28.07.2002
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez marcus777
na jakim programie wypalasz pliki obrazów? thx za odpowiedź. Bo ja nagrywałem w ImgBurn- i sam nie wiem- czy coś majstrowałem w opcjach,ale chyba nie, i tak mi nagrało , jako DVD-ROM
Alcohol zainstalowany ? ATIP ukryty ? odptaszkować i będzie pokazywał prawdziwe imię płyty
Obrazy wypalam czym popadnie nero, alcohol itp.

Cytat:
Napisany przez melag
... dla napędów LH-18A1H/P, LH-20A1H/P
dzięki, kiedy ja mam to testować ?, za duże tempo narzucasz

tylko:

Note:
1/ Use the EEPROM Utility to make a backup of your EEPROM before flashing, just in case.
2/ The Test SmartBurn should be used to enable OverSpeed (Enhanced OverSpeed).
3/ Only 8x or 12x burns are affected by the FastBurn patch. Burning at other speeds is the same as using stock firmware.
4/ Using this firmware will void your warranty. If your drive should fail after flashing to this firmware, do not return it, instead do the right thing and purchase a new drive.

@way to nie jest tajne więc powiem, punkty reputacji dla pomocnych Kolegów z forum mozna dawać tylko raz na jakiś czas (trzeba dac innym i dopiero temu samemu Koledze) i to jest właśnie embargo

EDIT:

pierwszy wypał na modowanym biosie - palony x8 OS+OHT

Lite-ON LH-18A1P/H, LH-20A1P/H/S/L, BenQ DW-1680/1800/1810/2000/2010/2050/200S-lh-18a1h_hl06-emtec-x8-oht-os.png

ładnie, a nawet bardzo ładnie

Ogólnie, może to mi się tylko wydaje, ale napęd pracuje kulturalniej (ciszej i mniej wibracji) no i nominalną prędkość osiąga ekspresowo - czas nagrywania krótszy bez utraty jakości.

Ostatnio zmieniany przez rork : 21.01.2007 o godz. 13:08
rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post