Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2007, 22:10   #15
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas Podgląd Wiadomości
M$ otwarcie dąży do kontroli naszego życia.
nie wierzę, by te wszystkie "dodatki" zostały wprowadzone ot tak sobie bez porozumienia z zainteresowanymi stronami.
komputer ma służyć mnie, a nie ja jemu.
weryfikacja legalności systemu, weryfikacja przy ściaganiu, czy też instalowaniu wszelkiej maści softu z microsyfu, a teraz zaczynają wychodzić nowe kwiatki tego systemu.
jakiś czas temu troszkę testowałem linuxa i chyba czas zacząć rozglądać się za jakąś ciekawą dystrybucją...

ps. zapytam z ciekawości: autorem tego tekstu jest ktoś niezależyny, czy też może zapalony użytkownik linuxa?
nie chciałbym dowiedzieć się, że to wyssane z palca informacje...
Link do tych informacji pochodzi z tąd raczej to są wiarygodne informacje

Jak chcesz porządną dystrybucje Linxua polecam SuSe 10.2

Ja już mam pewność że tego systemu nie zainstaluje, no chyba że wyjdzie jakiś pach co przywróci ten system do normalności

Puki co cza się ostro brać za Linuxa, bo może się niedługo okazać, że jak ktoś zechce korzystać z P2P to tylko Linux bo w windowsie to zablokują na ament