Cytat:
Napisany przez Air
Rodzice mają NET24 od dwóch lat. Śmiga wszystko bardzo ładnie, mieli tylko jedną awarię spowodowaną pogodą.
|
wszystko pięknie, ale to na kablach Netii.
a ja jestem ciekawy jak to będzie w praktyce działało na kablach TP, bo na razie to same gdybania można wszędzie wyczytać...
boję się sytuacji, że zrezygnuję z neo, zamówię net24, tepsa mnie odłączy i nie łapie się już na obecne promocje, a netia mi powie - sorry bardzo, ale z przyczyn technicznych (zła wola telekomuny, która ich nie wpuści, bo co z tego, że musi?) nie można uruchomić net24 - przepraszamy. w umowie jest oczywiście taki punkt, więc wszystko będzie ok a ja zostanę na lodzie.
w tej chwili płacę 168 złotych za neo 1 Mb a jak skorzystam z promocji tp to od 1 marca będę miał to samo za 76 zł.
netia nie ma limitów i to jest najbardziej fajne oczywiście, bo te 12 złotych mniej to nie jest już specjalna zachęta do kombinowania.
tylko jeszcze raz powtarzam - czytałem wczoraj trochę na forum neostrada.info i owszem, chwalą net24, ale ci, którzy mają go na liniach neti a jak to działa/będzie działało na tepsowych liniach to jest tylko gdybanie, bo ludzie mają podpisywane umowy, zapewnienia słowne, że wszystko będzie ok i czekają broniąc nieposiadanej jeszcze usługi jak niepodległości.
no chyba, że czegoś nie doczytałem lub o czymś nie wiem to mnie z błędu wyprowadźcie bo czas podjęcia ostatecznej decyzji się zbliża...