Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2007, 12:32   #11
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Dokładnie jou - niestety, wprowadzane za to są już jakieś dziwne rzeczy: np. IE nowego nie zainstaluję u siebie (WXP SP1), bo wymaga SP2... to samo może być z nowymi wersjami oprogramowania - chodzi mi o to, że sami producenci zaczną prędzej czy później zmuszać ludzi do aktualizacji systemu... może kiedyś zobaczę "Aby uruchomić program wymagany jest system Window Viśta Wio" i d..a...

[...]
Obawiam się, że możesz mieć rację co do nowych programów niedziałających na niczym innym poza vistą, pozostaje mieć nadzieję, że nieprędko to nastąpi.

A co do IE7 - mnie się samo zainstalowało na drugim kompie, ale przyznam szczerze - pozostanę przy lisku.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post