Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2007, 20:28   #494
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Uff, udało mi się wymęczyć (za pośrednictwem mojej lubej, która pięknie odegrała blondynkie) pana na technolinii 0800 102 102 (polecam - na bluepartyline niczego nie da się dowiedzieć) i już wiem, że marne szanse na szybki net (max 1Mbps). Netia ma jeszcze obadać WiMaxa. Ale coś się obawiam, że jednak się nie pożegnam z TP.
Panowie to wszystko tylko w teorii pięknie wygląda

ja tam zostaje jeszcze z tepsiakami - mam umowę do sierpnia - zobaczę co wtedy mi zaproponują