grzeniu - ja rowniez prosilbym o dopisanie mne do listy szczescliwcow odczyujacych twoje maile - adres w podpisie
co do Zbiega12 itp. - ostatnio chyba moderatorom puszczaja nerwy, bo kasuja co i jak sie da - a pogorzki ze Zibixa beda obserwowac sa smieszne - a niech sobie do woli obsewuja - ja na jego miejsce bym przelknal strate i na takei sztywnackie forum nie wracal - kurde czy on zrobil cos zlego? okradl? dal cracka? serial? NIE!
zazartowal z nas - w tym ze mnie - i co? swiat sie zawalil? moja duma ma sie dobrze - pytanei czemu moderatorzy sie tak zirytowali?...
bo pewnie ktos 'zglosil post'... - oni i tak zadko tu zagladaja - stanowczo za zadko jak na moj gust - ktos kto zaglada tu raz na tydzien nie jest godzien posadki moderatora - bo co to za moderator ktory zamknie 'niedobry' watek po tym iedy przeczyta go i zapisze na dysk (rboie tak ze wszystkimi goracymi tematami) tysiac ludzi?
wiec tak - popieram brzuszkiw calej rozciaglosci - forum, zwlaszcza off topic powinno byc wolne - moderacja owszem ale w zgodzie z regulaminem - post zibixa go NIE naruszyl - zabijajac offtopic zabijacie forum i swoje posadki - pamietajcie o tym!