Cytat:
Napisany przez Kris
Przy takiej pogodzie i oczekiwaniach 60-70km/h zimą każdy normalny kierowca czytając takie bzdury się śmieje...
|
Typowa odzywka mająca na celu pokazanie siebie w pozycji tego lepszego, lepiej się znającego i postawienie każdego sądzącego inaczej jako "nienormalnego".. No cóż. Co ciekawe to czego się czepiasz zostało przez ciebie źle zinterpretowane. Ale tu musiałbyś cofnąć się do moich poprzednich postów i przeczytać je ze zrozumieniem..
Cytat:
Taaa... może i taaaa... a może i nieee... zastanów się... jeśli nie, to pewnie drogowcy jednak mieli więcej pracy... ale lepiej opier...ać kogoś udając elokwencję niż pomyśleć.
|
Teraz widzę, że znasz mniej lepiej niż większość moich znajomych, których widuję codziennie. Gratuluję - to dość szczególna cecha zakładając, że na podstawie wypowiedzi na forum można kogoś tak dobrze rozgryźć.. A może to tu trzeba pomyśleć..?
Cytat:
Brak wiedzy i domysły.
Myślę, że mylisz pojęcia co do dróg krajowych i miejskich.
|
Rozmowa z osobą zajmującą się tym zawodowo i brak zainteresowania, żeby odświeżyć tę wiedzę. Ale.. przecież ty i tak wiesz lepiej...
Cytat:
Ja nie narzekam, dziękuję, ale do Wrocławia się nie wybieram. Może zrobisz jakieś foto-story?
|
Musisz poszukać gdzie indziej. Choć pewnie w innych miastach jest podobnie.
Reetou: usunąłem treść zgłoszoną do moderacji.