Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2007, 00:25   #52
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Przy takiej pogodzie i oczekiwaniach 60-70km/h zimą każdy normalny kierowca czytając takie bzdury się śmieje...
Typowa odzywka mająca na celu pokazanie siebie w pozycji tego lepszego, lepiej się znającego i postawienie każdego sądzącego inaczej jako "nienormalnego".. No cóż. Co ciekawe to czego się czepiasz zostało przez ciebie źle zinterpretowane. Ale tu musiałbyś cofnąć się do moich poprzednich postów i przeczytać je ze zrozumieniem..

Cytat:
Taaa... może i taaaa... a może i nieee... zastanów się... jeśli nie, to pewnie drogowcy jednak mieli więcej pracy... ale lepiej opier...ać kogoś udając elokwencję niż pomyśleć.
Teraz widzę, że znasz mniej lepiej niż większość moich znajomych, których widuję codziennie. Gratuluję - to dość szczególna cecha zakładając, że na podstawie wypowiedzi na forum można kogoś tak dobrze rozgryźć.. A może to tu trzeba pomyśleć..?

Cytat:
Brak wiedzy i domysły.
Myślę, że mylisz pojęcia co do dróg krajowych i miejskich.
Rozmowa z osobą zajmującą się tym zawodowo i brak zainteresowania, żeby odświeżyć tę wiedzę. Ale.. przecież ty i tak wiesz lepiej...

Cytat:
Ja nie narzekam, dziękuję, ale do Wrocławia się nie wybieram. Może zrobisz jakieś foto-story?
Musisz poszukać gdzie indziej. Choć pewnie w innych miastach jest podobnie.

Reetou: usunąłem treść zgłoszoną do moderacji.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 26.01.2007 o godz. 15:00
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post