Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2007, 18:10   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ricoo Podgląd Wiadomości
Ok! spróbuje jeszcze na innych płytach nagrywać, ale mnie tylko dziwi dlaczego mi nagrywarka nie widzi tych płyt Think Xtra skoro niedawno na takich płytach nagrywałem i nie było problemu, a teraz nagle jest i to na 4 płytach pod rząd! Biosa nie będe zmieniać bo nagrywarka ma jakieś 1,5 miesiaca i jest na gwarancji!
co partia to inny producent podkładu

bios na oryginalny (ze strony producenta) mozeż wgrywać śmiało - nie tracisz gwarancji

P.S.
płytki verbatim, sony, czasami TDK i to wszystko "plusy"