Cytat:
Napisany przez wolf
53alek powyższa gra ma zabezpieczenie przed właśnie takim kopiowanie. Zabezpieczenie w tej grze to właśnie SecuROM 7 i do tego na DVD wiec wykonanie kopii jest niemożliwe bo żadna nagrywarka nie jest w stanie poprawnie skopiować płyt DVD. Jeżeli chodzi o rozwiązanie. Możesz zrobić obraz płyty oraz podmątować pod napęd wirtualny ale na 100% zabezpieczenie wykryje że uruchamiasz grę z takiego napędu i wypluje błąd związany z emulacją. Lub udaj się na stronie www.gamejackal.com i zainstaluj ten program i będziesz mógł grac bez DVD w czytniku.
CloneCD jest dobrym programem do kopiowania płyt CD/DVD oraz AudioCD. Ale moim prywatnym zdaniem do SecuROM'a najlepiej nadaje się włąśnie Alcohol120%. Ale np wykonanie kopii płyty zabezpieczonej SaveDiscem 3 na A120% się nie udało a na CloneCD działa bezproblemowo.
Blindwrite 6 jest też dobrym programem do kopiowania a ostatnia wersja 6 jest naprawdę bardzo dobra. mam ja na dysku i jestem zadowolony nie potrzeba wybierać żadnych profili, obsługa jest bardzo intuicyjna. Program w 100% godny polecenia i radzi sobie z większością zabezpieczeń.
|
Rozumiem.Zaczynam "łapać" o co chodzi.Zastosuję się do Twoich wskazówek.Dzięki za "oświecenie"