Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2002, 00:03   #5
Chasm
Bywalec

Data rejestracji: 08.11.2002
Chasm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Fikander napisa***322;(a)
Płytki sprawdzałem na cdromie Toshiba XM-6202B (x32), mam go dosyć dawno ale nigdy mnie nie zawiódł do tej pory. U kumpla sprawdzałem na nagrywarce LG x8 i na cdromie Teac (żwawy staruszek z odczytem 'naście'). Żaden z tych napędów nie dał rady odczytać płyty Verbatim Super Azo x48 nagranej na x48. Jedynie akossa x48 nagranego na x32 dał radę Teac.
Przykra sprawa z tą wypalarką. Nie wiem co z nią zrobić. Do tej pory używałem LG 12x8x32 i nigdy mnie nie zawiodła. Sprzedałem ją czego teraz żałuję ;-( To był naprawdę niezły sprzęcik...
wiesz co ja też miałem LG 12X i spoko nagrywała i też ją sprzedałem za 150 zł i szybko poszedłem kupić coś nowego a że mieli LG 48 X to wziąłęm i teraz są takie problemy że nagrywam płytki i ona sama je czyta super a inne napędy nic a nic ,albo ledwo ... też nie mam pojęcia co zrobić , oddałęm ją do serwisu ,ale oni mi ją po 2 tyg. zwrócili i teraz też próbowałem nagrywać ale dalej tak samo a nagrywałem na różnych płytkach i u innych ludzi też ,sprawdzałem na kilku cdromach itd. i dalej nic....
Chasm jest offline