Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2007, 23:50   #4
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Jednak wizja konkurencji potrafi zdziałać cuda

Mi osobiście wiadomość jest obojętna, bo limit przekroczyłem raptem raz i to chyba w pierwszym miesiącu po założeniu stałego łącza. Poza tym mi on nie przeszkadza. Ale wiadomość i tak jest dobra.

Chociaż osobiście nie pogardziłbym również (albo nawet i zamiast ) zwiększeniem prędkości z 512kb na 1mb jak to zapowiadano wcześniej. Ale może i do tego dojdziemy
Mogę się pod Twoją wypowiedzią podpisać - ja nigdy limitu nie przekroczyłem - jak miałem na neo 128 i 256 - 7 GB to 2 czy 3 razy się bardzo blisko do niego zbliżyłem - teraz na neo 512 mam 15 GB ... a w styczniu miałem pobrane 1,824 GB - nawet jakbym coś więcej korzystał to wątpię abym przekroczył te 4 -6 GB ....

Będę szczery - aktualnie telewizji w necie prawie nie oglądam, radia nie słucham, ostatnio nie miałem potrzeb pobierać programów itp. - a p2p ... owszem - kiedyś trochę korzystałem - ale odkąd okazało się że w Polsce chodzą po ludziach co pobrali 100 czy 200 MB - to nawet boję się włączyć takowy program ...

Mam neo 512 z umową na dwa lata i nie narzekam - zastanawiałem się przez moment nad przejściem teraz do Netii - ale różnica niewielka - więc na 99% zostaję w TP

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post