Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2007, 08:35   #7
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez bart1awo Podgląd Wiadomości
Nie ma tajemnicy - jakichs szczegolnych problemow nie mialem z 7, bo jej nie uzywalem (zagoscila na mym dysku jedynie 3 minuty), po prostu chcialbym uzywac 6-stki, bo:
- mniej miejsca zajmuje na dysku
- uruchomiona jest lzejsza dla systemu (mniej miejsca w pamieci)
- nie lubie wodotryskow
- przyzwyczailem sie do jej interfejsu
- calkowicie mi wystarcza
- nie wpi....prza mi sie na pasek zadan bez pytania,i pewnie nie robi jeszcze kilku tego typu bezsensownych rzeczy, (ktorych nie zdazylem zauwazyc), co mnie szczegolnie irytuje w 7-mce

Pozdr!
bart1awo
P.S. Mam nadzieje, ze Kolega nie jest fanatycznym zwolennikiem nowosci (nero 7 w tym przypadku), i moj post nie bedzie zaczatkiem dyskusji o wyzszosci 7-mki nad 6-stka. Ja po prostu chcialbym moc legalnie uzywac pelnej 6-tki, ktorej nie mozna juz kupic, i szukam na to sposobu. Mam nadzieje, ze tu znajde odpowiedz...
Absolutnie fanatykiem nie jestem. Sam miałem na początku z Nero 7 same problemy, o czym pisałem na forum. Zainstalowałem 7 dopiero, jak Ahead wydał trzecią albo czwartą poprawkę. Osobiście mam zainstalowane w tej chwili Nero Burning Rom, Nero Start Smart i narzędzia. Żadnych wodotrysków instalować nie trzeba. Nero Scout można w bardzo proty sposób wyłączyć zarówno z paska zadań, jak i eksploratora windows. Nero 6 nie jest już w tej chwili rozwijane i podejrzewam, że w niedługim czasie przestanie być kompatybilne z nowymi napędami. Tak, więc nie wiem, czy jest sens go kupować. Po prostu szkoda kasy. Oczywiście jest to Twój wybór