Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2007, 20:31   #3
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ja mam brothera w domu, ale laserowego, wcześniej miałem lasera hp i moim zdaniem są to porównywalne jakościowo marki. nawet brother mi się bardziej podoba bo ma pojemnik na kartki i hp mi czasem połykało i niszczyło kartki, jak się coś zatnie w brotherze to przynajmniej kartka nie jest zniszczona. brother też ma lepszy bufor bo po takiej blokadzie drukuje to co zostało, a hp drukował jakiś badziew, jak miałem więcej materiału to musiałem dochodzić w którym miejscu przerwało i czego brakuje, a na brotherze nie mam takich problemów bo po prostu drukuje dalej. no i brother mi się rzadziej blokuje niż hp. niestety te wszystkie spostrzeżenia tyczą się laserówek, co do atramentówek to niestety brothera nie znam, ale jak jest dobry sklep to wydrukują Ci jakąś stronkę próbną na obu i sobie porównasz.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post