Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2007, 15:15   #2639
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
@Icemac - jak wrażenia ? Małe toto - nie wiem czy Jabba odchudzony do 106 kg i z 183 cm wzrostu wlazł by tam ?
ja ma też 183cm, ważę trochę mniej bo z 75kg

jeżdziłem tym żółtym ze zdjęcia, silnik 1000cm3, moc 44KM - daje radę. Jeśli chodzi o wielkość to sporo miejsca w środku w porównaniu z maluchem - miniak to limuzyna

teraz poluiję na własnego, oczywiście pomaga mi wybierać go właściciel tego "żółtka"

szukamy takiego 1000, lub 1300 na gaźniku, bo na wtrysku to mało kto to chyba naprawi odką***240; rover "padł"
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1_664.jpg