Dyskusja: Lg 48/16/48
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2002, 12:49   #14
TOMMYx
Gość

Cytat:
SEBAwl napisa***322;(a)
Nie komentuj moich słów. Jak mi nie wierzysz to przejżyje sobie jeszcze raz forum. Najwięcej zobaczysz tematów zwiazanych z LG 40x lub 48x. Wszędzie pojawie się ten sam problem, otóż napęd wypala płytki i potem prawie żaden napęd nie może to odczytać. Mój kumpel miał LG 40x i tak sie robiło. Dał do serwisu w Częstochowie, a tam mu powiedzieli, że dużo osób ma ten problem. Czyli z tego wynika, że firma LG nie postarałą się o swoje nagrywareczki.
A więc...
1. Nie mów mi, ile tematów było związanych stricte z LG, ponieważ 'jestem' dosyć długo na tym Forum, i wiem co "było".
2. "(...)Wszędzie pojawia się ten sam problem(...)" - zauważ, że te kilkanaście topic'ów n/t wypalarek LG (jak również LiteOn)nie oznacza, iż wypowiedziały się wszystkie osoby, posiadające w/w sprzęt (to zaledwie niewielki procent użyszkowników Forum, nie wspominając już o całej Polsce). Chyba nie masz pojęcia, ile nagrywarek tejże firmy sprzedaje się w naszym kraju. Osobiście sprzedałem ich całą masę, oczywiście, zdarzają się reklamacje, ale jest ich 'mało' w stosunku do ogółu sprzedaży. Nagrywarki LG 'idą' łeb w łeb z LiteOn'ami, jak cieplutkie bułeczki.
Ludzie sobie chwalą "niedrogie" LG'ki i LiteOn'y.
Jedni chwalą LG, inni LiteOn - normalka.
3. "(...) Mój kumpel miał LG (...) i tak się robiło (...)" - co z tego, że Twój kumpel miał A Ty masz, miałeś ? Testowałeś ?
Wiesz, a mój kumpel miał słonia w karafce, ale że nie chciał jeść i 'robił' pod siebie, to kumpel sobie kupił żyrafę w słoiku. I mi o tym powiedział i dlatego słoń to "szajs", tak ?
Jakby tak każdy pisał o sprzęcie znajomych/przyjaciół, okazałoby się, że wszystko to "szajs".
Już kiedyś wypowiadałem się nt. LG i LiteOn, było trochę na ten temat. Poszukaj sobie (funkcja SZUKAJ).