Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2007, 11:02   #1944
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
To samo bylo z ''tylko mnie kochaj''.

Nie wiem czy bylo to juz poruszane ale polecam serial ''w***322;atcy m***243;ch''. Myslalem ze to bedzie jakas bezmyslna kalka south parku, ale wciagnelo mnie. Nie jest to rowny serial ale jak sie trafi porzadny dowcip to naprawde porzadny. Chyba 8/10 jest odpowiednia ocena. Swietna muzyka (przynajmniej czolowka). Lekko wkurza mnie tylko glos jednego z bohaterow, ale da sie to przezyc. Polecam, do obejrzenia w sklepikach video google Jak naarzie powstalo 10 odcinkow, a na wiosne beda kolejne.

Widzialem takze ''iluzjoniste'' z nortonem. Mojej dziewczynie sie podobalo, mi tak sobie - 6/10, co nie znaczy ze film jest zly. Spodziewalem sie czegos innego po tym filmie, ale mysle ze wekszosci sie spodoba. poprostu moje oczekiwania przerosly film

Nastepnie ''snakes on a plane''. Hmm, na odstresowanie moze byc - 5/10. Juz dawno nie czulem dresczyku na filmie. To pewnie przez te weze Jak nie ma co robic i chce sie troche adrenaliny (sss) to nie ma chyba obecnie nic lepszego.

No moze 6.5-7/10 dla iluzjonisty i 8.5 dla wlatcow lub obnizyc ocene wezom.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post