Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2007, 21:24   #1790
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
taaa... przez kilkadziesiąt lat łożyliśmy na budowę socjalizmu i utrzymanie takich Senyszyn

religia nie jest przedmiotem obowiązkowym - można chodzić na etykę, ale jakoś chętnych do uczenia się religii nie brakuje i to boli towarzyszy.

uczelnie katolickie dostają dotację na takich samych zasadach co wszystkie uczelnie wyższe, więc gdyby nie dostawały to by chyba wtedy było coś nie tak - prawda?

a szkoda z tym jadowitym dnem polemizować...religia trzymała Polaków w kupie przez całą historię, ale Polskość zaraz po religii jest największym wrogiem czerwonych. (i nie tylko - który przywódca partii politycznej powiedział, że "Polskość to nienormalność"? )
Od razu mówię, że ja tylko dałem link do ciekawej moim zdaniem informacji. Niekoniecznie chciałem tu przedstawiać własne zdanie.

A jeżeli już bym miał, to.. wiele jest w tym, co piszesz, racji. Tych rzeczy trudno się przyczepić, natomiast jest też niestety grupa innych (wspomnianych też w kolejnych postach), które już nie są w porządku. Generalnie więc można stwierdzić, że problem rzeczywiście istnieje, chociaż tradycyjnie nie na taką skalę, jak zostało to przedstawione w mediach (w tym przypadku w jednym artykule).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post