Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2007, 22:09   #1791
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Od razu mówię, że ja tylko dałem link do ciekawej moim zdaniem informacji. Niekoniecznie chciałem tu przedstawiać własne zdanie.

A jeżeli już bym miał, to.. wiele jest w tym, co piszesz, racji. Tych rzeczy trudno się przyczepić, natomiast jest też niestety grupa innych (wspomnianych też w kolejnych postach), które już nie są w porządku. Generalnie więc można stwierdzić, że problem rzeczywiście istnieje, chociaż tradycyjnie nie na taką skalę, jak zostało to przedstawione w mediach (w tym przypadku w jednym artykule).
o to, że to twoje poglądy to się nie bałem

nie jest super, ale ta kobieta czepia się wszystkiego co katolickie - taką przyjęła taktykę, aby głośno o niej było i lubi być złośliwa, co jej wielką frajdę sprawia i przy okazji sieje nienawiść religijną a to jest w konstytucji zakazane.
każda religia ma grupę betonowych fanatyków i nie jest istotne czy to marksizm czy katolicyzm.

dla mnie wypowiedzi tej baby nie są warte uwagi. czysty urbanowski jad.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post