Dyskusja: Lg 48/16/48
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2002, 14:52   #15
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Około pół roku temu kupiłem z kolegą napęd LG DVD 16x oznaczony symbolem GDR-8160B. Czyli jeden dla mnie, a drugi dla niego. Już po tygodniu zauważyliśmy usterki (takie same). Ja dałem do serwisu swój napęd, a kolega nie (tłumaczył sie, że mu jest "teraz" potrzebny). Po około mięsiąca otrzymałym napęd LG, lecz oznaczony symbolem DRD-8160B. Spytałem się dlaczego i otrzymałem odpowiedź, że nie da się tego naprawić i powiedzieli mi, że firma LG wie o tym i każe swoim klientom zwrócić wszystki wadliwe napędy w celu wymienienia na starszy. Za pare tygodni ukazał się w jednym z czasopism test napędów DVD. Ździwiło mnie jedno, dalczego napęd pojawił się w teście. Napisałem e-maila do czasopisam w tej sprawie i odpisali mi, że nie słyszeli o tym, żeby LG wstzymało produkcję tego napędu.
SEBAW jest offline