Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2007, 22:25   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Myślę, że taka informacja powinna się tu znaleźć:

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...ie,867774,2943

w pełni zgadzam się z wyrokiem sądu
No.. jak najbardziej. Chciałem nawet swego czasu założyć osobny topic na ten temat, bo był on dla mnie bardzo ciekawy. Najpierw myślałem, że sprawa jest oczywista (tzn. prawnie zawarta umowa), potem - słuchając wypowiedzi niektórych prawników- zacząłem mieć wątpliwości, czy wyrok również taki będzie, ale teraz wychodzi jednak na to, że tak. I bardzo dobrze - do aukcji, również internetowych, trzeba podchodzić poważnie, a za przeproszeniem 'pieprzenie' że samochodu się nie miało (jak miało) i chciało tylko sprawdzić cenę, to można w przedszkolu stosować.

Dobry moim zdaniem wyrok i z tego, co widzę, wydany w rekordowo szybkim tempie, co też jak najbardziej się chwali.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post