Dyskusja: Serwis LG!!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2002, 18:00   #29
Chasm
Bywalec

Data rejestracji: 08.11.2002
Chasm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Jo!!!

Cytat:
Vince napisa***322;(a)
Dzięki za wszystkie posty!!! Temat się przyjął!!! Sprawa zakończyła się tak...Zadzwoniłem tam pod koniec tygodnia to był dzień 23 po oddaniu do serwisu,(chciałem zaznaczyć,że nagrywara sypnęła się po miesiącu,nie w ciągu 5 dni jak ktos sugerował,wtedy wymieniłbym na TEACA),a teraz to już dupa zimna!!!Wracająć do sprawy dzwonię i oznajmiają mi,że jest do odbioru!!! Powiem,że sie zdziwiłem,bo właśnie miałem zamiar wyjść z klamką z chaty i wszystkich tam poustawiać!!!Ale co się okazało!!! Dostałem nowkę sztukę Lg 48x16x48x z najnowszym biosem obsługującym Mount Rainer!!!! Mam uraz do LG i tego nie ukrywam!!! NArazie testuję tą nowkę,nagrałem parę płyt,niby wszystko działa,ale mam pewne zastrzeżenia,ale mam nadzieję,że to kwestia ustawień i odpowiednich płyt!!!Aha gwarancja nowka liczy się od dnia 22.11.2002!!! Normalnie szok!!! Chwilowo zwracam honor,ale jak po jakism czasie cos się sypnie to wiecie...
Klamka,czarny płaszcz itp.......

Pozdrawiam wszystkich użytkowników LG!!!
Dajmy LG szansę!!!!

VINCE
BUUUU , to się ciesz bo ja nadal mam starą i mi nie wymienili i znowu będę czekał 2 tyg. aż przyjdzie z serwisu
Chasm jest offline