Dyskusja: Instalacja Visty
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2007, 13:21   #66
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Red face

Cytat:
Napisany przez BD Podgląd Wiadomości
Kasprzak, tak to jest jak si***281; kupuje AMD i jakie***347; nForce... Ja ze swoim C2D i p***322;yta g***322;***243;wn***261; na 965 nie mam najmniejszych problem***243;w... Do wszystkiego by***322;y sterowniki w Vista i na stronie producenta...

PS
Poszukam raz jeszcze na HP bo mo***380;e ju***380; si***281; pojawi***322;o dla mojego skanera i drukarek.
Hmmm...nie chce robic z tego posta dyskusji AMD vs. INTEL.Obecnie sa zwolennicy Core Duo i sa zwolennicy a64 X2 tak jak kiedys athlon xp i p4
Generalnie sprzet kupowalem 3,5 roku temu i jak widzisz po lekkich mekach Vista chodzi ok, a konfig nienaganny jest jeszcze poza grafik***261;. Wtedy cena rownowaznego Intela byla prawie 2x wieksza (plyta + procek amd = 2x plyta + p4 )
Nie chodzi o to jaka platforma tylko jak kiepski support jest ze strony nvidia i ati. D***378;wi***281;k niby rozwiazany bo jest na AC97 Realtek...ale to uniwersalne sterowniki a nie nvidia. nForce4 juz ma update. W sumie to nie wina Windowsa ze nie obsluguje sprzetu tylko producentow ktorzy nie zdazyli z update`ami. To ich interes czy przystosuja sie pod nowa baze oprogramowania, a jak widac o starszych userach zapominaja.