Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2007, 16:16   #8
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Sposob Bartez`a jest ok.
Sprawdziłem.

Generalnie ... odpowiedź "Zmień na SuSE" albo "Wywalenie WMP" to sa odpowiedzi pozbawione sensu, poziomu i wogole. Poza tym Windows Media Player jezeli sie go nie uzywa to w systmie moze byc a ma on w sobie kompnenty ktore po usunieciu albo ewentualnej nieinstalacji trzeba doinstalowac jak kodeki.Co to za rozwiazanie gdy trzeba zrobic formata, albo wywalic cos. Trzeba kombinowac. Wielkie gadanie "przejdz na linuxa" czekam gdy tylko ktos powie "ale mnie ten linux wk......" :-D
bez WMP da się żyć, na notebooku go nie mam i co wsio działa, a kodeki od WMP winamp przy instalacji i tak se zasysa z neta

Jaki z tego wniosek, wcale go mieć nie cza ponadto nie pozostają śmieci z WMP związane bo go nie ma

A co do Linuxa wcale komplikować nic nie cza, owszem można, ale nie cza

A co do zależności to jest smart

Nie żebym stawiał wyżej Linuxa od Windows wedłóg mnie oba systemy są dobre, ba nawet bardzo dobre, z tym że jedne z nich jest za free funkcjonalność ta dzień dzisiejszy ta sama. Zaraz ktoś wyjedzie z tekstem a gier nie ma, a od czego jest codega i point2play

A rada jak najbardziej dobra, owszem nie należy do user frendly ale jest równie skuteczna