Cytat:
Napisany przez Creew
Ponawiam pro***347;b***281; z posta nr 173. Moglby sie ktos wypowiedziec na temat Irivera t30 lub Creative Zen Nano Plus?
|
hmm.. a na czym Ci najbardziej zale***380;y w odtwarzaczu mp3 i do czego ma on Ci s***322;u***380;y***263;?
jak chcesz 'tylko' sluchac muzyki nie bawiac sie godzinami odtwarzaczem to uwazam, ze Nano jest dobrym wyborem. pisze to z mojego rocznego doswiadczenia jako uzytkownika Nano.
jakis rok temu mialem identyczny dylemat: t30 vs. Nano+
Wygral N+ bo ma w sobie radio i to przewa***380;y***322;o szale na strone N+ (caly czas wygrywal t30). jeszcze jedna sprawa postawila kropke nad i. cena. po co placic wiece za cos co wiekszosc czasu jest w kieszeni/plecaku/inne. plastikowa obudowa sie porysuje? i co z tego? dla mnie to ma grac a nie wygladac (choc minimalistyczny design mi sie podoba).
po roku czasu N+ gra i ma sie dobrze... kilka rysek na obudowie i co ciekawe ale prawdziwe.. miedzy wyswietlacz a szybke ochronna dostaly sie drobinki kurzu ktore jednak nie przeszkadzaja w uzytkowaniu. jak zauwazyles zaczynaja wychodzic minusy "plusa". kolejny to wyswietlacz. maly niestety jest a co przez to idzie podaje niewiele informacji. ogolny czas utworu/stan baterii/metoda odtwarzania (repeat) i (tylko!!) tytu***322; utworu. nie pokazuje wykonawcy. wykonawce pokaze ale pod warunkiem ze masz odpowiednio nazwany plik mp3 (wykonawca - nazwa utworu) i usuniesz z tego pliku tag ID3. wtedy na wyswietlaczu zobaczysz xxx - yyy.mp3
odnosnie radia.. jest ale prawde mowiac takie sobie srednie. za antene robi kabelek od sluchawek wiec rewelacji nie oczekuj. minus tez jest taki ze N+ nie radzi sobie z ogg a szkoda.
zeby nie bylo juz tylko ze N+ jes niefajny to powiem ze ma dosc dobre sluchawki (zreszta t30 tez) a czas pracy na jednym akumulatorku AAA jest dosc dlugi. wbudowane wejscie liniowe kilka razy mi sie przydalo.
sumujac to wszystko jestem zadowolony z takiego wyboru. do moich potrzeb wystarcza mi w zupelnosci...
...no ale wybor jest Twoj.