Cytat:
Napisany przez Bartez
Słuchałem obu mp3 playerów i dodatkowo iAudio 5. Wygrał ten 3, właśnie ze względu na jakość dźwięku - mowa oczywiście o standardowych słuchawkach dostarczonych z playerem. W iriverze są takie sobie. Jakoś nie czuć tej muzyki, zero podbicia itp. W zenie trochę lepiej, ale też bez rewelacji. Natomiast w iAudio jest to coś  Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia  Muszę kiedyś sprawdzić, jak to wygląda na tych samych słuchawkach.
|
Chciałem kupic Iaudio, dostałem takiego maila
Cytat:
|
Niestety nie mam dla Pana dobrych informacji. Tzn. iAUDIO 5 1GB nie jest w tym momencie dostępny w hurtowni a co za tym idzie do kupienia w naszym sklepie. W tamtym tygodniu jeszcze sprzedawaliśmy go ale to były pewnie ostatnie egzemplarze. Co gorsza dystrybutor nie jest w stanie powiedzieć mi kiedy będzie następna dostawa gdyż jest to raczej starszy model odtwarzacza , który jest zastępowany nowszymi modelami firmy iAudio.
|
Tak więc sie troche wkurzylem, stwierdzilem ze pierdziele to, kupie sobie tansze mp3 i do tego ramu 512

a co! I chyba szczerze mowiac kupie tego Creative'a bo tego irivera musialbym zamawiac z gdanska albo z wawy. Dzieki za wszelkie info. btw, sluchawki najwyzej dokupie labo cus,