Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2007, 14:03   #701
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
W takcie koncertu, gdy pada deszcz wyobrażasz sobie obracanie ekranu i robienie zdjęcia z rękami w górze?

A pod wodą to w czym problem? Leżę sobie na wodzie z fajką i maską, ręce z aparatem do dołu i chcę zrobić fotkę rybce albo foczce, która jest przede mną. Inna sprawa, że technicznie pewnie dosyć trudno zrobić taki mechanizm obracania, żeby nie przeciekał.
No na pewno kwestia jest zrobienia tego, żeby było wodoszczelne.. Ale pewnie któryś tam model kolejny będzie i to miał. Mi to osobiście potrzebne nie jest i tylko te ograniczenia w filmach mi się nie podobają, ale aparat tak czy siak jest bardzo ciekawy. Będę musiał jeszcze obejrzeć najnowszy model Pentaxa wodoszczelny. Tam chyba nie dość, że filmy są w najlepszej opcji, to jeszcze z użyciem kodeków, które zmniejszają ich objętość (ponad 10 krotnie).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post