Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2002, 15:01   #2
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
oneeye napisa***322;(a)

udostępniłem w którymś poście clony xxl 2010 ściągnij i sprawdź jakie rzeczywiście masz zabezpieczenie
ja tez mam W540e i nie mam problemu jak dotąd z żadnym safedisciem
tyle że pomaga mi "clony xxl" i do niego "profiler"

posdrofionka
A wedlug ciebie Teac poradzi sobie z Safe Disc powyzej 2.51 ? No to musisz przekonac o tym wielu uzytkownikow, w tym takze redaktorow CDRInfo bo oni twierdza takze ze Teac tego nie potrafi. Jakbys mial watpliwosci to poczytaj, tu masz link:

http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=2036011752

A tak na sam koniec to dodam tylko ze jestem posiadaczem zarowno Teac'a jak i LiteOn'a. I nie bylbym taki jednoznaczny w porownaniu napedow obu tych firm. Wydajesz zbyt pochopne opinie, ktore moim zdaniem sa mocno przesadzone, a w dodatku nie sa poparte zadnymi konkretnymi argumentami. Nastepnym razem chociaz troche konkretow, a mniej pustych slow. Latwo jest mowic ze jakis sprzet jest lepszy od innego. Szczegolnie gdy dziwnym zbiegiem okolicznsci jestesmy posiadaczami takiego wlasnie sprzetu 8) Ja uwazam ze zarowno Teac jak i LiteOn maja zalety i wady, i nie mozna mowic jednoznacznie ze jeden jest lepszy od drugiego. To zalezy czego sie oczekuje od sprzetu.

A jesli znasz sposob na to by Teac skopiowal zabezpieczenia wyzsze od SF 2.51 to naprawde bylbym ci wdzieczny za pomoc. Ja probowalem na rozne sposoby i nic. A bardzo bym chcial zeby Teac to potrafil
pozdrawiam
Sebastian

Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 25.11.2002 o godz. 15:24
Sebastian997 jest offline