Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2007, 14:31   #24
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez adach Podgląd Wiadomości
Mnie takie filmy nie przeszkadzają i mogą być publikowane.

Powodem tego jest:
1. Wojenne filmy amerykańskie sączą propagandę wojny ładnej i czystej - nierealnej.
2. na osloskopie są umieszczone filmy, które są dozwolone od lat 18tu.
3. Mam prawo poznać poznać wszystkie aspekty wojny, również te "brzydkie"
4. Jak nie chcesz to nie ściągaj!
a mi przeszkadzają, bez względu czy zamieszczają je islamiści czy amerykanie - nie odczuwam, żadnej przyjemności patrzenia na śmierć. niezależnie kto jest katem, a kto oprawcą..
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
A wiec blokowanie inkryminowanego filmu - rowiez!?

I moim zdaniem, dobrze, ze mozemy poznac to z drugiej strony.
Moze przyjdzie otrzezwienie. Bo przecie jestesmy slugusami tej wojny.
film, w którym jest przemoc i śmierć - prawdziwa, nie stworzona w oczach filmowców - nie powinien być na stronie głównej. ten kto rzeczywiście będzie chciał zobaczyć, jak to określacie inne aspekty tej wojny znajdzie sobie ten film bez problemu i umieszczania go na głównej..
nie musimy być sługusami tej bezsensownej wojny..
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
A co za roznica, czy to "doskonale wyszkolony zolnierz amerykanski" czy "doskonale wyszkolony islamski bojownik" !? Skutek ten sam, wymowa ta sama.

Widocznie "amerykanski sposob" jest sluszny i "cywilizowany"
arabski niesluszny i "barbarzynski"

Dla wyjasnienie:
-uwazam, ze interwencja amerykanska jest niesluszna, barbarzynska i zbrodnicza, a reakcja drugiej strony .... no coz .... partyzanci AK przy wychodzeniu z okrazenia, rozstrzeliwali niemieckich jencow.
Wojna jest brudna i amerykanie prowadza ja w brudny sposob.
A wszelki radykalizm tylko pogarsza sprawe.
i tu się zgadzamy - amerykanie okłamują cały świat.. a świat udaje, że tego nie widzi.. przykre..

a ludzie cały czas giną
Cytat:
Napisany przez marcus777 Podgląd Wiadomości
a dla mnie Putin = Stalin
Putin=Stalin=Saddam=Bush
Cytat:
Napisany przez radosio Podgląd Wiadomości
a tak mało mówi się o holokauście narodu czeczeńskiego. Świat milczy
co prawda, to prawda..

świat nie chce widzieć rzeczy niewygodnych...