Cytat:
Napisany przez Sunna
Co by nie powiedziec po czyjejs interwencji (zapewne mojej  wywalili te smieci. W sumie mieli 3 wstawki, z tym ze jedna byla od wakacji a ze mnie wtedy nie bylo to nie mial sie kto oburzyc i przelezalo prawie rok. Na szzcescie 3 wstawka posiedziala tylko kilka godzin.
jakas taka satysfakcje odczuwam
Edit:
radosio - a czy w nalotach widziales jak rozrywalo ludzi ? Na ktorym kanale ? To jest dla ciebie to samo?
Czy wy naprawde nie widzicie roznicy miedzy amerykanami/irakijczykami a ak/nazistami ? Czy amerykanie pacyfikuja wsie rozstrzeliwujac wszystkich mieszkancow z rozkazu dowodctwa ? Czy nazisci przybyli do polski odbyudowywac infrastrukture, gospodarke i szkoly polskie ? Czy amerykanie zmuszaja do niewolnicze pracy i tworza getta mordujac irakijczykow ? Oczywiscie zdarzaja sie wpadki i samowolka ale gdzie tego nie ma ? Chyba nie ma takiego wojska nie swiecie gdzie by nie zdarzaly sie czarne owce. Nie dziwi was ze muzulmanie oburzaja sie i robia agresywne manifestacje za jakies glupie karykatury a leja na to ze w iraku morduja sie nawzajem araby i w afganistanie oraz w palestynie ? Gdze sa te demonstracje ? To nie amerykanie wysadzaja sie w powietrze na bazarach. Popelniaja bledy ale obalili tyrana za ktorego czasow tez ginelo mnostwo ludzi. Jakos u nas duzo osob nie chcialo by powrotu socjalizmu i aparatu bezpieczenstwa.
Nie rozumiem tej slepej nienawisci do usa, jednoczesnie gloryfikujac arabskich ekstremistow ktorzy we wlasnych krajach sa znienawidzeni.
|
Na wszystkie twoje stwierdzenia odpowiedz brzmi - TAK!
Puknij sie w glowe, moze ci sie wzrok i widzenie swiata poprawi.
Ale skoro takie masz poglady - to nie sadze - wstap do sil desantowych moherowych beretow.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
|